Toimintaa & tapahtumia

Seuraamme koronatilannetta ja viranomaisten määräyksiä tarkasti, olemme joutuneet vähentämään toimintaa ja tapahtumia. Pyrimme järjestämään rajoitusten puitteissa toimintaa ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan etätapaamisia.

Otamme ideoita ja vinkkejä vastaan tulevista tapahtumista.

Tulevaa toimintaa

Laskiaistapahtuma PERUTTU

Tiistaina 16.2.2021 klo 14-16 kahvila Antell Piha, Kauppurienkatu 7.

Laskiaistapahtumassa kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärä rajattu 10 hlöön. Tapahtuma on omakustanteinen. Ilmoittautumiset sähköpostitse info.uure@gmail.com tai Johannalle 044-269 6064.

Kohtaamisia jäsenillat TOISTAISEKSI ETÄNÄ

Tapaamiset tiistaina 2.2., 2.3., 6.4. ja 4.5. klo 18-20 joko Aleksinkulmassa tai etänä.

Kohtaamisia -jäsenillat kokoontuu kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18.00. Kokoontuminen Aleksinkulmassa tai etäyhteydellä riippuen koronasta johtuvista rajoituksista. Linkki tapaamisiin toimitetaan jäsenille rekisterissämme olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ilmoitamme jäsenilloista tarkemmin kotisivuilla, Facebookissa ja WhatsApp-ryhmässä. Ilmoittaudu edellisenä sunnuntaina viimeistään, info.uure@gmail.com.

Voimaa valokuvauksesta-ryhmä TOISTAISEKSI ETÄNÄ

Ryhmä kokoontuu 21.3., 25.4. ja 23.5. klo 15-17

Voimaa valokuvauksesta on vertaistuellinen voimaannuttava valokuvausryhmä. Ryhmä kokoontuu kuukausittain kuvaamaan, kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Vetäjä ilmoittaa tapaamispaikan erikseen. Toistaiseksi tapaamiset etäyhteydellä koronan vuoksi. Ryhmää ohjaavat vertaisvetäjät. Mitään erityisiä taitoja tai välineitä et tarvitse. Kuvaaminen tapahtuu pääasiassa älypuhelimilla. Ryhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa kuvia jaetaan, kommentoidaan ja keskustellaan. Ilmoittaudu mukaan Eveliinalle 040 749 7425 tai eveliina.takkinen@gmail.com.

Pieni ele-vaalikeräys

Olemme mukana keräyksessä vaalipäivänä 13.6. klo 9.00-20.00, tervetuloa lipasvahdeiksi. Ilmoittaudu mukaan Eveliinalle 040 749 7425 tai eveliina.takkinen@gmail.com.

Kakkukekkerit

Perinteiset kakkukekkerit kesäkauden alkamisen kunniaksi 1.6. klo 18.00-20.00 Naavatiellä. Tarjolla herkullisia kakkuja. Ilmoittautumiset sähköpostitse info.uure@gmail.com tai Johannalle 044-269 6064.

Suunnitteilla

Teatteri- tai elokuvailta. Seuraillaan koronatilanne ja järjestetään yhteinen teatteri- tai elokuvailta. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Iltapäivä kulttuurille. Yhteinen kulttuurielämys ja sen jälkeen kahvittelut. Asiasta ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.

Puisto-piknik. Heinäkuussa koko perheen piknik.

Torikahvit. Heinäkuussa tavataan torikahveilla.

SYKSYN TOIMINTA JA TAPAHTUMAT. Ilmoitamme syksyn toiminnasta, tapahtumista ja liikunnasta alkusyksystä tarkemmin.

HUOMIOITHAN, ETTÄ MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA!