Toimintaa & tapahtumia

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan erilaisia tapaamisia, tapahtumia ja ryhmiä. Toimintamme järjestävät yhdistyksen vapaaehtoiset. Kiinnostaisiko sinua järjestää toimintaa? Kuuntelemme mielellämme jäseniemme toiveita. Järjestämme toimintaa yhteistyössä muiden yhdistysten ja yritysten kanssa. Ilmoittelemme niistä kotisivuilla, Facebookissa ja yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä.

Otamme ideoita ja vinkkejä vastaan tulevista tapahtumista.

Tulevaa toimintaa

Vertaistuellinen taideterapeuttinen-ryhmä

Ryhmässä pääset kokeilemaan taiteen tekemistä erilaisilla tekniikoilla. Vierailut Museoissa ja näyttelyissä kuuluvat myös ryhmän toimintaan. Ryhmä kokoontuu 1x/kk, poikkeuksellisesti helmikuussa on kaksi kokoontumista. Ryhmän kesto on  2 h/kerta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Anna-Maija Paavola p. 040 737 6199. Ryhmänvetäjä toimii vertaisohjaajana.

Yhteistyössä

Voimaa valokuvauksesta-ryhmä

Uuren valokuvausryhmä on vertaistuellinen. Ryhmä kokoontuu kuvaamaan, kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Vetäjä ilmoittaa tapaamispaikan erikseen. Ryhmää ohjaa vertaisvetäjä. Mitään erityisiä taitoja tai välineitä et tarvitse. Kuvaaminen tapahtuu pääasiassa älypuhelimilla. Ryhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa kuvia jaetaan sekä positiivisesti kommentoidaan. Valokuvausryhmällä on myös oma WhatApp-ryhmä, johon mukaan pääsee ottamalla yhteyttä Katja Hilasvuoreen.

Tapaamiset: 1-2 kertaa kuukaudessa. Seuraa ilmoittelua. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin jo aiemminkin mukana olleet jäsenet.

Ilmoittaudu mukaan: Katja Hilasvuori 040 583 9003

Ryhmä järjestää myös aika ajoin valokuvauskoulutusta.

Yhteistyössä:

Kahvilatapaamiset & torikahvit

Kahvilatapaamiset & torikahvit kokoavat yhdistyksen jäseniä 1–2 kertaa kuukaudessa kaupungin eri kahviloihin, kahvikupposen äärelle. Kesäkaudella tapaamiset sijoittuvat ulos torialueen kahviloihin (säävaraus). Tapaamisissa vaihdetaan kuulumisia ja kokemuksia elämästä sairauden kanssa.

Tapahtuma syntyivät koronarajoitusten aikana nopeatempoiseksi pop up-toiminnaksi, jota voitiin toteuttaa joustavasti rajoitusten puitteissa. Edelleen kahvilatapaamiset sovitaan rennosti popup-hengessä, ja niistä tiedotetaan yhdistyksen Facebookissa sekä WhatsApp-tiedotusryhmässä. Jos et käytä näitä kanavia, niin ota yhteyttä ja sovitaan mitä kautta tieto saadaan kulkemaan juuri sinulle. WhatsApp-ryhmään pääset mukaan ilmoittamalla siitä jollekin tapahtuman vastaavista.

Ryhmä on koettu ilmapiiriltään avoimeksi ja voimaannuttavaksi, jossa uudet tulijat otetaan lämpimästi vastaan. Odotamme mukaan myös juuri sinua! Yhdistys tukee tapahtumaa taloudellisesti osittain, ja siitä tiedotetaan aina tapahtuman ilmoittamisen yhteydessä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.  Tapaamisten vastaavat: Hanna Leinonen 040 760 0269, Tarja Kampman 050 567 7184 ja Siiri Polojärvi 040 707 9469.

SUUNNITTEILLA:

Reumaliiton 75-vuotissyntymäpäiväkahvit 28.9.

Harvinaisten vertaistukitapaamiset 28.9. ja 16.11.

Hyvinvointitapahtuma Saunalautalla 1.10.

Syyskokous ja joulupuuro 7.12. klo 17.30 Pitopata (Alasintie 10, Oulu)

MUU TOIMINTA JA TAPAHTUMAT Ilmoitamme muusta toiminnasta, tapahtumista ja liikunnasta tarkemmin heti aikataulujen selvittyä.

HUOMIOITHAN, ETTÄ MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA!