Hyvinvointia & liikuntaa

Hyvinvointitempauksia ja liikuntaa pyrimme järjestämään mahdollisuuksien. Tempaukset ja tapahtumat järjestää yhdistyksemme vapaaehtoiset. Kiinnostaisiko sinua järjestää toimintaa? Kuuntelemme mielellämme jäsenien toiveita. Teemme liikuntatoiminnassa yhteistyötä muiden yhdistysten, Oulun kaupungin ja yritysten kanssa.

Seuraa kotisivuja, Facebookia tai liity yhdistyksen Whatsapp-tiedotusryhmään.

Jokainen meistä voi olla oman elämänsä balleriina.

Tule harrastamaan liikuntaa yhdessä

Kokeilemme uusia lajeja, järjestämme ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan. Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole säännöllistä liikuntaryhmää. Ilmoittelemme niistä kotisivuilla, Facebookissa ja yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoa uudenoulunreumayhdistys@gmail.com tai Anna-Maija p.040-737 6199.

Reumaliiton Keltaisen nauhan- päivä

Reumaliitto nostattaa jälleen Keltaisen Nauhan päivänä maaliskuun keskimmäisenä keskiviikkona kansalaiset liikkumaan tuki- ja liikuntaelinterveydekseen. 

Katso liikkeitä osoitteesta www.keltaisennauhanpaiva.fi ja jaa oma liikuntahetkesi tunnisteella #keltaisennauhanpäivä.

Iloisen liikunnallinen Keltaisen nauhan päivä muistuttaa vuosittain arkiliikunnan merkityksestä. Päivää vietetään maaliskuun puolivälissä, mutta arkiliikuntaa kannattaa harrastaa vuoden ympäri joka päivä.

Vuotuisen, maaliskuussa vietettävän Keltaisen Nauhan päivän tavoitteena on nostaa esille tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisy elämänlaatua ja työkykyä ylläpitävänä voimana. Keltaisen Nauhan päivän kohde­ryhmänä ovat työikäiset suomalaiset, työn­antajat ja työntekijät sekä yritykset. Tuki- ja liikuntaelinterveyden ylläpitoon kannusta­vat myös Reumaliiton paikallisyhdistykset ja niiden jäsenet.