Hyvinvointia & liikuntaa

Hyvinvointijuttuja ja liikuntaa pyrimme järjestämään mahdollisuuksien puitteissa koronatilanteen salliessa. Kuuntelemme mielellään jäsenien toiveita. Teemme liikuntatoiminnassa mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä muiden yhdistysten, kaupungin ja yritysten kanssa. Seuraa kotisivuja, Facebookia ja liity yhdistyksen Whatsapp-tiedotusryhmään.

Jokainen meistä voi olla oman elämänsä balleriina.

Tule kokeilemaan uusia liikuntalajeja yhdessä.

Kokeilemme uutta lajia joka kuukausi ilmoittelemme niistä kotisivuilla, Facebookissa ja yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä. Ilmoittautumiset ja lisätietoa info.uure@gmail.com tai Anna-Maija p.040-737 6199.

Keilaaminen maaliskuussa PERUTTU/ SIIRRETÄÄN MYÖHEMMÄKSI

Kokeilemme keilausta lauantai 27.3. klo 15.00, Oulun Keilahallissa, os. Isokatu 97.

Saavu paikalle jo klo 14.30, jotta kerkeät sovittaa kengät ja muut varusteet. Mahdollisuus käyttää kahvallisia palloja, laitoja ja muita apuvälineitä. Hinta 10 € sis. kengät, pallot ja ratamaksun. Sitovat ilmoittautumiset 21.3. mennessä, info.uure@gmail.com tai Anna-Maija p.040-737 6199.

Lab-kätköily huhtikuussa

Lab-kätköilyä lauantai 25.4. klo 14.30 ja tapaamme Sokeri-Jussin parkkipaikalla, os. Pikisaarentie 2. Lab-kätköily on geo-kätköilyä, jossa tutustutaan samalla kulttuurikohteisiin. Tarvitset älypuhelimen mukaan. Lopuksi halutessa omakustanteiset kahvit Sokeri-Jussissa.

Frisbeegolfia toukokuussa

Frisbeegolfia kokeilemme 19.5. klo 18.00. Kokoonnumme Kuusisaaren parkkipaikalla. Uurella on omat kiekot, joita voi käyttää tai voit ottaa myös omat mukaan.

Keltaisen nauhan-päivä

Keskiviikkona 17.3.2021 vietetään Reumaliiton omaa Keltaisen nauhan päivää.

Unelmien liikunta-päivä

Maanantaina 10.5.2021 vietetään valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Kokoonnumme Koitelin koskelle viettämään ulkoiluiltapäivää klo 17.00. Omat eväät mukaan.

Liikuntapuisto-treffit kesällä

Tavataan ja jumppaillaan yhdessä Oulun kaupungin liikuntapuistoissa kesä-ja heinäkuussa. Lisätietoa myöhemmin.