Hyvinvointia & liikuntaa

Hyvinvointijuttuja ja liikuntaa pyrimme järjestämään mahdollisuuksien puitteissa koronatilanteen salliessa. Kuuntelemme mielellään jäsenien toiveita. Teemme liikuntatoiminnassa mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä muiden yhdistysten, kaupungin ja yritysten kanssa. Seuraa kotisivuja, Facebookia ja liity yhdistyksen Whatsapp-tiedotusryhmään.

Jokainen meistä voi olla oman elämänsä balleriina.

Tule kokeilemaan uusia liikuntalajeja yhdessä (aikataulut päivitetään pian!)

Kokeilemme uutta lajia joka kuukausi ilmoittelemme niistä kotisivuilla, Facebookissa ja yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä. Ilmoittautumiset ja lisätietoa info.uure@gmail.com tai Anna-Maija p.040-737 6199.

Yhdessä kuntosalille!

Tule mukaan kuntosaliryhmään, joka aloittaa Oulun uimahallilla (Raksila) ma 14.3. klo 10-11. Jatkossa ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 11-12. Osallistumismaksu: kertamaksu 5,50 €, sarjalippu 10 kpl/45 € Alennusryhmille kertamaksu 3,20€, sarjalippu 10 kpl/25 €. Oulun kaupungin päiväliikkujan kuntokortti maksaa 30 € ja on voimassa 3 kuukautta .Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle.

Lisätietoja Anna-Maija Paavola p. 040 737 6199.

Keltaisen nauhan-päivä

Keskiviikkona 16.3.2022 vietetään Reumaliiton omaa Keltaisen nauhan päivää.

Iloisen liikunnallinen Keltaisen nauhan päivä muistuttaa vuosittain arkiliikunnan merkityksestä. Päivää vietetään maaliskuun puolivälissä, mutta arkiliikuntaa kannattaa harrastaa vuoden ympäri joka päivä. Katso liikkeitä osoitteesta www.keltaisennauhanpaiva.fi ja jaa oma liikuntahetkesi tunnisteella #keltaisennauhanpäivä.

Unelmien liikunta-päivä

Tiistaina 10.5.2022 vietetään valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up-päivä.

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia. Uuden Oulun Reumayhdistys osallistuu jälleen vuonna 2022 mukaan päivään ja asiasta tiedotetaan lisää lähempänä.