Voimaa valokuvauksesta!

28.3.2021

Voimaa valokuvauksesta on UURE:n lämminhenkinen ja vertaistuellinen ryhmä, joka kokoontuu yhteen valokuvauksen merkeissä. Se koostuu ihmisistä, jotka tykkäävät ottaa kuvia. Yhdessä kuvaaminen on mukavaa ja jos haluaa, kuvista voi saada ja antaa palautetta. Myös vinkkejä jaetaan. Viime aikoina kokoontumiset ovat olleet virtuaalisia, mutta heti kun se on mahdollista, ryhmä alkaa taas kokoontua ulkona ja erilaisissa ympäristöissä. Jos toiminta kiinnostaa, tule mukaan! Kameraksi riittää oma älypuhelin ja muukin kamera passaa, jos sellainen on.

Tässä joitakin kuvia matkan varrelta ja ryhmäläisten kommentteja.

Kuva: Hanna Leinonen

”Valokuvat antaa Voimaa ja voimaannuttavat.”

Kuva: Ari Hyvälä

”Kun etsii kuvausaiheita, tulee kiinnittäneeksi huomiota pieniin yksityiskohtiin. On mukava jakaa kuvia myös muiden iloksi. Kuvaan kännykällä, joten teknisiä hienouksia en osaa, mutta toki on mukavaa oppia uutta. Ryhmän keskusteluista saa myös vertaistukea.”

Kuva: Ella Virtanen

”Kurssi on varsin vapaamuotoinen ja matalan kynnyksen valokuvausryhmä. Jokainen voi itse valita, millä aktiivisuudella osallistuu ja mitkä kuukausittain vahtuvat teemat tuntuvat hyviltä ja omilta.

Kuvia on mahdollista ottaa omalla ajalla ja käytännössä kaikki ovat pärjänneet ihan tavallisen puhelimen kameralla. Tässä ryhmässä osalla painottuu kuvien esteettinen puoli. Joillekin kuvat ja ryhmä toimivat lähinnä terapeuttisesti, voimaa antaen. Ryhmässä on voimaa. Jään innolla odottamaan, mitä kevät ja valon lisääntyminen tekee ryhmälle.”


Kuva: Siiri Polojärvi

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ryhmän ohjaaja
Eveliina Takkinen
eveliina.takkinen@gmail.com
p. 040 749 7425

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *