Toimintaa & tapahtumia

Terveysturvallisuus on meille tärkeää! Seuraamme koronatilannetta ja viranomaisten määräyksiä tarkasti, olemme joutuneet vähentämään toimintaa ja tapahtumia. Pyrimme järjestämään rajoitusten puitteissa toimintaa ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan etätapaamisia.

Otamme ideoita ja vinkkejä vastaan tulevista tapahtumista.

Tulevaa toimintaa

Kehon ja mielen virkistys- ja hyvinvointitapahtuma

Kehon ja mielen virkistys- ja hyvinvointitapahtuma lauantaina 18.9. klo 12.30-17.00 KOIVURANNAN SAUNALAUTALLA os. Kasarmintie 31 (Värtön uimarannan kupeessa).

Ohjelmassa koko kehoa hoitava tehokävely ja sen jälkeen rentouttava sauna. Päivän kruununa herkullinen ruoka ja lipuminen Oulujoella maisemia ihaillen.

Tapahtuma alkaa klo 12.30. Tunnin mittainen kävely lähtee Värtön uimarannalta klo 12.45. Kello 14.00 siirrymme Koivurannan saunalautalle, jossa saunomme, syömme ja vietämme aikaa yhdessä lautan lipuessa pitkin Oulujokea.
Tapahtuman hinta on jäsenille 15 euroa ja ei jäsenille 30 euroa. Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 henkilöä, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, etusija yhdistyksen jäsenillä.

Sitovat ilmoittautumiset Anna-Maijalle numeroon 040 737 6199 tai anna-maija.paavola@outlook.com ja maksu yhdistyksen tilille FI80 5741 4020 1284 48 viimeistään sunnuntaina 12.9. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ruoka-aineallergiat. Puhelintiedustelut Johannalta numerosta 044 269 6064.

Iltapäivä kulttuurille

Tiistaina 10.8.2021 klo 15-17 Pohjois-Pohjanmaan museo, Ainolanpolku 1.

Tule mukaan Iltapäivä kulttuurille- tapahtumaan, jossa vierailemme Pohjois-Pohjanmaan museossa ja menemme sen jälkeen jäätelölle Ainolan puistossa sijaitsevaan kahvila Kiikkuun.

Tapaamme Pohjois-Pohjanmaan museon edessä klo 15.00. Museoon on vapaa pääsy ja Uuden Oulun Reumayhdistys tarjoaa jäätelöt jäsenille.

Lisätietoa tapahtumasta Annalta, p. 0440 557 917.

Kohtaamisia- jäsenillat

Tapaamiset suunnitteilla

Kohtaamisia -jäsenillat kokoontuu kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18.00. Kokoontuminen Aleksinkulmassa tai etäyhteydellä riippuen koronasta johtuvista rajoituksista. Linkki tapaamisiin toimitetaan jäsenille rekisterissämme olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ilmoitamme jäsenilloista tarkemmin kotisivuilla, Facebookissa ja WhatsApp-ryhmässä. Ilmoittaudu edellisenä sunnuntaina viimeistään, info.uure@gmail.com.

Voimaa valokuvauksesta-ryhmä

Ryhmä kokoontuu sunnuntaina 29.8., 19.9., 24.10., 14.11., 19.12. klo 15-17.

Seuraava tapaaminen 29.8.2021 klo 15-17 Nallikarissa.

Voimaa valokuvauksesta on vertaistuellinen voimaannuttava valokuvausryhmä. Ryhmä kokoontuu kuukausittain kuvaamaan, kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Vetäjä ilmoittaa tapaamispaikan erikseen. Toistaiseksi tapaamiset etäyhteydellä koronan vuoksi. Ryhmää ohjaavat vertaisvetäjät. Mitään erityisiä taitoja tai välineitä et tarvitse. Kuvaaminen tapahtuu pääasiassa älypuhelimilla. Ryhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa kuvia jaetaan, kommentoidaan ja keskustellaan. Ilmoittaudu mukaan Eveliinalle 040 749 7425 tai eveliina.takkinen@gmail.com.

Suunnitteilla

Teatteri- tai elokuvailta. Seuraillaan koronatilanne ja järjestetään yhteinen teatteri- tai elokuvailta. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Iltapäivä kulttuurille. Yhteinen kulttuurielämys ja sen jälkeen kahvittelut. Asiasta ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.

Puisto-piknik. Heinäkuussa koko perheen piknik.

Torikahvit. Heinäkuussa tavataan torikahveilla.

SYKSYN TOIMINTA JA TAPAHTUMAT. Ilmoitamme syksyn toiminnasta, tapahtumista ja liikunnasta alkusyksystä tarkemmin.

HUOMIOITHAN, ETTÄ MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA!