Hyvinvointia & liikuntaa

Hyvinvointijuttuja ja liikuntaa pyrimme järjestämään mahdollisuuksien puitteissa koronatilanteen salliessa. Kuuntelemme mielellään jäsenien toiveita. Teemme liikuntatoiminnassa mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä muiden yhdistysten, kaupungin ja yritysten kanssa. Seuraa kotisivuja, Facebookia ja liity yhdistyksen Whatsapp-tiedotusryhmään.

Jokainen meistä voi olla oman elämänsä balleriina.

Tule kokeilemaan uusia liikuntalajeja yhdessä.

Kokeilemme uutta lajia joka kuukausi ilmoittelemme niistä kotisivuilla, Facebookissa ja yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä. Ilmoittautumiset ja lisätietoa info.uure@gmail.com tai Anna-Maija p.040-737 6199.

Keilaaminen syksyllä

Kokeilemme keilausta tulevana syksynä. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lab-kätköily huhtikuussa

Lab-kätköilyä lauantai 25.4. klo 14.30 ja tapaamme Sokeri-Jussin parkkipaikalla, os. Pikisaarentie 2. Lab-kätköily on geo-kätköilyä, jossa tutustutaan samalla kulttuurikohteisiin. Tarvitset älypuhelimen mukaan. Lopuksi halutessa omakustanteiset kahvit Sokeri-Jussissa.

Frisbeegolfia toukokuussa

Frisbeegolfia kokeilemme 19.5. klo 18.00. Kokoonnumme Kuusisaaren parkkipaikalla. Uurella on omat kiekot, joita voi käyttää tai voit ottaa myös omat mukaan.

Keltaisen nauhan-päivä

Keskiviikkona 16.3.2022 vietetään Reumaliiton omaa Keltaisen nauhan päivää.

Iloisen liikunnallinen Keltaisen nauhan päivä muistuttaa vuosittain arkiliikunnan merkityksestä. Päivää vietetään maaliskuun puolivälissä, mutta arkiliikuntaa kannattaa harrastaa vuoden ympäri joka päivä. Katso liikkeitä osoitteesta www.keltaisennauhanpaiva.fi ja jaa oma liikuntahetkesi tunnisteella #keltaisennauhanpäivä.

Unelmien liikunta-päivä

Tiistaina 10.5.2022 vietetään valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up-päivä.

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia. Uuden Oulun Reumayhdistys osallistuu jälleen vuonna 2022 mukaan päivään ja asiasta tiedotetaan lisää lähempänä.